Biztonsági előírások és teendők a babaúszás foglalkozásokon

with Nincs hozzászólás

Kedves Babaúszóink!

Ahogy azt már korábban is jeleztük Nektek, június 27-én ismét elindulnak a babaúszás foglalkozásaink a budafoki Hajós Alfréd Tanuszodában.

Ahhoz, hogy a lehető legbiztonságosabb környezetet tudjuk megteremteni minden hozzánk látogató családnak, az általános COVID-19 járvánnyal kapcsolatos biztonsági előírásokat és javaslatokat fokozottan tartsátok be (távolságtartás, maszk viselése, stb.).

Egyesületünk részéről az alábbi intézkedéseket tesszük, hogy minél nagyobb biztonságban legyetek mind az öltözőben, mind a foglalkozás alatt:

  • Minden munkatársunk, akik nem a medencetérben tartózkodnak, maszkot viselnek folyamatosan
  • Ahogyan eddig is, minden órában fertőtlenítjük a recepciótól az öltözőig (és öltözőben) a felületeket (ez egyébként normál esetben is így szerepel a házirendünkben)
  • A recepción és az öltözőben is kihelyezünk kézfertőtlenítőket

Amit kérünk mindenkitől, hogy a közös érdek miatt tartson be:

  • Ahogyan eddig is előírás volt, betegen kérjük ne látogassátok az órát!
  • Lehetőség szerint, a medencetéren kívül, kérjük, hogy viseljetek maszkot, ahol több emberrel tartózkodhattok egy légtérben.
  • Kérjük, hogy a bérletre írt óra időpontját FOKOZOTTAN tartsátok be, elkerülve ezzel az esetleges tumultust mind az öltözőben, mind a medencetérben. Amennyiben mégis más időpontban jönnétek, kérjük, hogy szombaton telefonáljatok az uszodába, és érdeklődjetek arról, hogy az adott csoport óráján mennyi az átlagos létszám.

Mivel nagyon régen láttuk egymást utoljára, ezért érdemes a gyerekeket ismét visszaszoktatni az úszáshoz. Ehhez segítségül összeállítottunk egy összefoglalót, amit még június 27-e előtt otthon is meg tudtok csinálni a babátokkal. A cikket ezen a linken találjátok meg.

Kérdésed van a foglalkozásainkkal vagy biztonsági előírásainkkal kapcsolatban? Írj nekünk az info@babamamauszas.hu e-mail címre, vagy Facebook oldalunkon (babamamauszas) privát üzenetben!