Kedves Szülők, Nagyszülők, Babák!

Családotok az egyik legrégebbi magyarországi hagyományokkal rendelkező babaúszás és csecsemőúszás programban vehet részt uszodánkban.
Csapatunk 1986-ban, hazánkban elsőként kezdett kisbabák úszásával, vízhez szoktatásával foglalkozni uszodai körülmények között. Ez az egészségvédelmi program elsősorban azért hasznos, mert a víz olyan fokú szabadságot biztosít a babák szabad, önálló mozgásához, amely szárazföldi körülmények között elképzelhetetlen.

A babák edzettségi szintje az aktív mozgás hatására nő, ezáltal ellenálló képességük betegségekkel szemben növekszik, mozgásfejlődésük gyorsabbá válik. Az úszás az előnyös élettani hatások mellett megadja a közös családi játék és tanulás élményét, amely során a gyermek és a szülő a lehető legjobban megismerhetik egymást, amely segítséget ad ahhoz, hogy a családtagok érzelmileg is a lehető legközelebb kerüljenek egymáshoz, kialakuljon a kicsikben a szülők iránt érzett feltétlen bizalom.

Óráinkon a medencét kizárólag a csecsemők, kisdedek és családtagjaik használhatják. Ebben az időszakban a legszigorúbb higiéniai és biztonsági előírások mellett arra is ügyelünk, hogy a medence vízében a vegyszerek mennyisége minimális legyen.

A foglalkozások mindig orvosi felügyelet mellett zajlanak, ezen kívül szakképzett védőnő is segíti a tanfolyamvezető munkáját.

További információt az előkészületekről és a foglalkozások helyszínéről, valamint időpontjairól a lenyíló menüsorban találhatsz!

Várunk szeretettel!

A foglalkozással kapcsolatos további információkat az alábbi linkeken is megtalálod.Részvételi feltételekOtthoni előkészületekDíjak és időpontokGyakori kérdések a babaúszással kapcsolatban