Belegondoltál már abba, milyen szuper lehet babaúszás-oktatónak lenni? Most itt a remek lehetőség, hogy Te is kitanuld ezt a szakmát!

2019 FEBRUÁRJÁBAN CSECSEMŐÚSZÁS-OKTATÓ KÉPZÉST INDÍTUNK A TESTNEVELÉSI EGYETEMMEL KÖZÖSEN.

Csapatunk immáron több, mint 30 éve tevékenykedik a csecsemőúszás területén és idén ismételten felkérést kaptunk, hogy a Testnevelési Egyetem keretein belül vegyünk részt a képzésben.

A képzés után nem szedünk franchise díjakat az új oktatóinktól (mint ezt sajnos máshol már tapasztalni lehet), hiszen célunk, hogy a biztonságos babaúszás-oktatás, a közös családi program élménye és a víz szeretete eljusson az ország minden pontjára.

Fontos kiemelni, hogy nem önálló OKJ képzésről, hanem továbbképzésről van szó, így a jelentkezés feltétele többek közt:

  • testnevelő tanári oklevél
  • vagy felsőfokú egészségügyi végzettséget igazoló oklevél
  • vagy felsőfokú pedagógiai végzettséget igazoló oklevél (óvodapedagógus, tanító, tanár)
  • vagy OKJ-s sportszakmai végzettség (oktató, edző, szakedző) úszás sportágban
  • egyéb szakirányú képzettséget igazoló oklevél

A jelentkezés határideje: 2019. február 25.

A képzéssel kapcsolatos további részletekről (a jelentkezési határidőkről, feltételekről, valamint a költségekről, stb.) a Testnevelési Egyetem honlapján, az alábbi linken lehet tájékozódni:

http://tf.hu/intezetek-es-tanszekek/tanarkepzo-intezet/tovabbkepzo-kozpont/csecsemouszas-oktato

Az elméleti és gyakorlati órák is a Budafok-Tétényi Hajós Alfréd Tanuszodában lesznek, februártól májusig, szombatonként.

A hallgatók valódi babaúszás órákon, valódi csecsemők között ismerkedhetnek meg ezzel a nagyon izgalmas tevékenységgel! Akit érdekel és megvan a szükséges előképzettsége, annak kár kihagyni ezt a ritka lehetőséget!

Ha további kérdéseid lennének a képzéssel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@babamamauszas.hu e-mail címen!