Rendkívüli tájékoztató – Határozatlan idejű zárva tartás!

with Nincs hozzászólás

LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓ
Babaúszás foglalkozásaink 2020. június 27-én ismét elindulnak!

Kedves Babaúszóink!

Március 11-én a magyar kormány veszélyhelyzetet jelentett be. A Budafok-Tétényi Hajós Alfréd Tanuszoda megtette a szükséges közegészségügyi óvintézkedéseket, amely biztosítja a biztonságos uszodahasználatot és minimálisra csökkenti a fertőzésveszélyt. A csecsemők és szüleik nem tartoznak a koronavírus fertőzés által leginkább veszélyeztetett csoportba.

Ennek ellenére a Bébiúszás-oktatók Első Országos Egyesületének csapata úgy döntött, hogy a hivatalos vészhelyzet kihirdetése miatt HATÁROZATLAN IDŐRE A CSECSEMŐÚSZÁS PROGRAMOT USZODAI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SZÜNETELTETJÜK.
Intézkedésünket az motiválja, hogy a fertőzés elterjedésének nagyarányú mértékét ezzel az eszközzel is akadályozzuk. Őszintén reméljük, hogy foglalkozásainkat minél előbb a megszokott formában, zavartalanul tudjuk folytatni.

A fejleményekről mindenkit folyamatosan értesítünk levélben, aki megadta az e-mail címét, illetve minden aktuális információt felteszünk a Bébiúszás-Oktatók Első Országos Egyesülete facebook oldalára és a babamamauszas.hu oldalra. Kérdéseket a babamamauszas@gmail.com címen tehettek fel.
 

A nem lejárt bérleteket a zárva tartás idejére természetesen felfüggesztjük.

OTTHONI TEENDŐK A ZÁRVA TARTÁS IDEJÉRE

  • A BABÁT LEHETŐLEG NAGY KÁDBAN FÜRDESSÉTEK ÉS MINDEN FÜRDÉSNÉL CSINÁLJATOK ARCLOCSOLÁSOKAT – AZAZ HASZNÁLJÁTOK A BÚVÁRREFLEXET, ERŐSÍTSÉTEK MEG A KIALAKULÓBAN LEVŐ TUDATOS LÉGZÉSSZABÁLYOZÁSHOZ SZÜKSÉGES INGEREKET!
  • A KISEBB, ÜLNI, ÁLLNI MÉG NEM TUDÓ CSECSEMŐKNEK CSAK ANNYI VIZET ENGEDJETEK A NAGY KÁDBA, HOGY A VÍZ A FÜLEK VONALÁIG ÉRJEN, AMIKOR A BABÁT A HÁTÁRA FEKTETVE A KÁDBA TESZITEK. EBBEN A TESTHELYZETBEN NAGYON SZÍVESEN SZOKTAK JÁTSZANI, FICKÁNDOZNI, FRÖCSKÖLNI.