Húsvétra hangolódva – az első kihívás április 8-15.

with Nincs hozzászólás

Nyakunkon a húsvét, ideje átszellemülni és egy kis húsvéti hangulatot varázsolni a lakásba! Miért ne lehetne ezt közösen a kicsikkel?

Az első kihívásunk a Nagy Kihívás játékban, hogy valamilyen húsvéti dekorációt készítsetek közösen a gyerekekkel. Ezek lehetnek a legegyszerűbb megoldásoktól kezdve (rajz, festés) a bonyolultabbakig (közös sütés, tojásfestés). A játék lényege, hogy alkossatok valamit közösen.

Még nagyon pici a babád, hogy ezt megcsináljátok? Semmi baj, készíts valamit sajátkezűleg, és töltsd fel a kisbabáddal megjelenítve (pl. nyusziálarc a picinek, megfestett tojások az ölébe pakolva, stb.).

A feladat teljesítése:

  1. E-mailben megküldve : fotó megküldése a műről, akár a gyerekekkel a képen + gyermek(ek) neve
  2. Facebookon (www.facebook.com/babamamauszas/): a feladat kiírásában hozzászólás formájában a fotó megküldése a műről, akár a gyerekekkel a képen + gyermek(ek) neve
  3. Instagramon (www.instagram.com/babauszas/): a Bébiúszás-Oktatók Első Országos Egyesülete Instagram fiókjába privát üzenet formájában a fotó megküldése a műről, akár a gyerekekkel a képen + gyermek(ek) neve

A játékban összesen 3 módon lehet részt venni: e-mailben, Facebookon és Instagramon. A nyerési esélyeket azonban úgy lehet növelni, ha legfeljebb két felületen is teljesítitek a feladatot: pl. Facebook oldalon is bekülditek a megoldást és Instagramon is, vagy e-mailben elkülditek a választ és Facebookon is. Ha valaki mindhárom platformon elküldi, azt megköszönjük, de így is csak duplázza az esélyeit, nem pedig triplázza.

Fontos azonban tudni, hogy egy e-mail cím/Facebook vagy Instagram profil egy játékosnak számít, tehát azt nem tudjuk elfogadni, hogy egyik alkalommal anya, másik alkalommal pedig apa válaszol, de külön-külön megtehetik.

Az alábbi képeken adunk pár tippet, amit már a kisebbekkel is meg tudtok csinálni, de minden kreatív megoldást szívesen fogadunk! A beküldött fotókat aztán megosztjuk a közösségi oldalainkon is, hogy másokat is inspiráljunk.

(Képek forrása: Pinterest)