Csatlakozz hozzánk a Nagy Kihívás játékba!

with Nincs hozzászólás

A koronavírus a családokat is otthonukba kényszerítette, ami rengeteg kihívással járhat, ha nem tudjuk, hogy hogyan kössük le a kicsiket. A Nagy Kihívás játékunkkal egyrészt szeretnénk belopni a családok életébe néhány varázslatos pillanatot, amivel a következő napok-hetek talán gyorsabban eltelnek (ha már sajnos a babaúszás által ezt nem tudjuk megtenni), másrészről pedig a valaha volt legnagyobb nyereményekkel szeretnénk kedveskedni azoknak, akik részt vesznek a játékunkban!

Mi a teendőm, ha játszani szeretnék?

Minden héten szerdán reggel 10.00 órakor közzéteszünk egy kihívást, amihez a pontos instrukciók megadásával leírjuk a teendőket is. Ezek a kihívások lehetnek valamilyen kézműves gyakorlatok, közös tevékenységek, vagy egy egyszerű kvízkérdés megválaszolása.

Ahhoz, hogy a játékban részt tudjon venni valaki, a két hónapos (8 hetes) kihívás-sorozatból legalább négyszer végre kell hajtania a feladatokat. Érdemes figyelni az Egyesület Facebook és Instagram oldalát is, mert a gyakorlatokat mindkét helyen meghirdetjük a honlapon kívül.

E-mail: info@babamamauszas.hu
Facebook: www.facebook.com/babamamauszas/
Instagram: www.instagram.com/babauszas/

Mik a nyeremények?

Mivel ez egy hosszabb, nagyobb elköteleződést igénylő játéksorozat, ezért mi is emeljük a tétet értékes nyereményeinkkel.

1.helyezett: 3 db 4 alkalmas babaúszás bérlet (30.000 Ft értékben).

2.helyezett: 2 db 4 alkalmas babaúszás bérlet (20.000 Ft értékben).

3.helyezett: 1 db 4 alkalmas babaúszás bérlet (10.000 Ft értékben).

+1 ráadás nyeremény: nem jársz még hozzánk babaúszásra, de szeretnél részt venni a játékban? Semmi gond, mindenkit szívesen látunk! Az újonnan érkezők most ráadásul extra nyereményben is részesülhetnek: azok a Játékosok, akik még nem tagjai a Bébiúszás-Oktatók Első Országos Egyesületének és először próbálják ki a babaúszást a budafoki Hajós Alfréd Tanuszodában, egy-egy darab baba úszónadrágot.

Meddig tart a játék?

Az első kihívás 2020. április 8. 10:00 órakor kerül meghirdetésre, az utolsó kihívás pedig május 27-én 10:00 órakor, melynek a teljesítése június 3-án 10:00 óráig tart, tehát összesen 8 héten keresztül. Mivel a koronavírus kiszámíthatatlanná teszi, hogy mikor térhetünk vissza a normál kerékvágásba, és kezdhetjük megint el a babaúszás foglalkozásokat, ezért hosszabbra, de annál változatosabbra tervezzük a játékot.

Hogyan növelhetem a nyerési esélyeimet?

A játékban összesen 3 módon lehet részt venni: e-mailben, Facebookon és Instagramon. Mivel nem mindenki van jelen a közösségi médiafelületeken, ezért az e-mailes feladatmegoldásokat is elfogadjuk. A nyerési esélyeket azonban úgy lehet növelni, ha legfeljebb két felületen is teljesítitek a feladatot: pl. Facebook oldalon is bekülditek a megoldást és Instagramon is, vagy e-mailben elkülditek a választ és Facebookon is. Ha valaki mindhárom platformon elküldi, azt megköszönjük, de így is csak duplázza az esélyeit, nem pedig triplázza.

Fontos azonban tudni, hogy egy e-mail cím/Facebook vagy Instagram profil egy játékosnak számít, tehát azt nem tudjuk elfogadni, hogy egyik alkalommal anya, másik alkalommal pedig apa válaszol, de külön-külön megtehetik.

Hogyan választják ki a nyerteseket?

A nyertesek neveit minden kihívás után összesítjük, és automatikusan bekerülnek a ’virtuális kalapunkba’, ami egy online sorsoló rendszer. Szigorúan ellenőrizzük, hogy a részvételi feltételeknek megfelelnek-e a játékosok, mielőtt a sorsolást megcsináljuk.

További információk

A verseny részletes leírását az alábbi dokumentum letöltésével tudjátok megnézni.

További kérdés esetén forduljatok bizalommal hozzánk e-mailben, Facebookon vagy Instagramon!

Szerencsés játékot és sok mókát kívánunk Mindenkinek:
A Bébiúszás-Oktatók Első Országos Egyesülete csapata