2. kihívás – Kvízkérdés

with Nincs hozzászólás

Az e heti kihívásunkban egy kvízkérdésre kell helyes választ adni. A kihívásban való részvételhez küldjétek meg a helyes választ az info@babamamauszas.hu e-mail címre, vagy a Facebook vagy Instagram oldalunkon válaszoljátok meg a kérdést! A 2. kihívásra a helyes megoldásokat április 22. 10:00 óráig lehet beküldeni.

A kérdés pedig a következő:

Mi az a búvárreflex?

a) Amikor a babák búvárfelszerelésben leúsznak a medence aljára.
b) Egy olyan velünk született ősi reflex, ami lehetővé teszi, hogyha a csecsemő orra és szája egyszerre víz alá kerül, a légzőmozgások leállnak, ami megvédi a csecsemőt attól, hogy vizet nyeljen be/víz kerüljön a tüdejébe.
c) Egy olyan reflex, ami egész életünkben megmarad, és ezáltal levegővétel nélkül tudunk úszni a víz alatt kb. fél óráig.

Ha szükségetek van egy kis segítségre a válaszhoz, akkor a blogon találtok további információt: http://babamamauszas.hu/a-babauszas-modszereinek-alapja-a-…/

Mik a nyeremények?
Mivel ez egy hosszabb, nagyobb elköteleződést igénylő játéksorozat, ezért mi is emeljük a tétet értékes nyereményeinkkel.

1.helyezett: 3 db 4 alkalmas babaúszás bérlet (30.000 Ft értékben).

2.helyezett: 2 db 4 alkalmas babaúszás bérlet (20.000 Ft értékben).

3.helyezett: 1 db 4 alkalmas babaúszás bérlet (10.000 Ft értékben).

+1 ráadás nyeremény: nem jársz még hozzánk babaúszásra, de szeretnél részt venni a játékban? Semmi gond, mindenkit szívesen látunk! Az újonnan érkezők most ráadásul extra nyereményben is részesülhetnek: azok a Játékosok, akik még nem tagjai a Bébiúszás-Oktatók Első Országos Egyesületének és először próbálják ki a babaúszást a budafoki Hajós Alfréd Tanuszodában, egy-egy darab baba úszónadrágot.

Hogyan növelhetem a nyerési esélyeimet?
A játékban összesen 3 módon lehet részt venni: e-mailben, Facebookon és Instagramon. Mivel nem mindenki van jelen a közösségi médiafelületeken, ezért az e-mailes feladatmegoldásokat is elfogadjuk. A nyerési esélyeket azonban úgy lehet növelni, ha legfeljebb két felületen is teljesítitek a feladatot: pl. Facebook oldalon is bekülditek a megoldást és Instagramon is, vagy e-mailben elkülditek a választ és Facebookon is. Ha valaki mindhárom platformon elküldi, azt megköszönjük, de így is csak duplázza az esélyeit, nem pedig triplázza.

Fontos azonban tudni, hogy egy e-mail cím/Facebook vagy Instagram profil egy játékosnak számít, tehát azt nem tudjuk elfogadni, hogy egyik alkalommal anya, másik alkalommal pedig apa válaszol, de külön-külön megtehetik.